• De Bar van het het Wolframcarbide van de slijtageweerstand voor de Norm van de Kuiliso van de Houtbewerkingssteen
De Bar van het het Wolframcarbide van de slijtageweerstand voor de Norm van de Kuiliso van de Houtbewerkingssteen

De Bar van het het Wolframcarbide van de slijtageweerstand voor de Norm van de Kuiliso van de Houtbewerkingssteen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhuzhou, Hunan, China (vasteland)
Merknaam: Gold Sword
Modelnummer: de bar van het wolframcarbide

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton die 15 kg per karton verpakken
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: TT
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: de bar van het wolframcarbide oppervlak: Gepolijst
Maat: Op maat Functie: slijtageweerstand
Hoog licht:

De rondes van het wolframcarbide

,

Hardmetaal Rods

Productomschrijving

De Bar van het het Wolframcarbide van de slijtageweerstand voor de Norm van de Kuiliso van de Houtbewerkingssteen


Het wolframstaal (harde legering) heeft een reeks uitstekende eigenschappen zoals hoge hardheid, slijtageweerstand, sterkte en hardheid, hittebestendigheid en corrosieweerstand, vooral zijn hoge hardheid en slijtageweerstand, zelfs bij temperaturen van 500 ° C. Het blijft hoofdzakelijk onveranderd en heeft nog een hoge hardheid bij 1000 °C.

 

Het wolframstaal, ook als gecementeerd carbide wordt bekend, verwijst naar een gesinterde die samenstelling uit minstens één metaalcarbide dat wordt samengesteld. Het wolframcarbide, het kobaltcarbide, het tantaliumcarbide, het titaniumcarbide, en het tantaliumcarbide zijn gemeenschappelijke componenten van wolframstaal. De carbidecomponent (of de fase) hebben typisch een korrelgrootte tussen 0,2 en 10 microns, en de carbidekorrels worden geplakt samen gebruikend een metaalbindmiddel. De bindmiddelen verwijzen over het algemeen naar metaalkobalt (Co), maar voor sommige speciale toepassingen, nikkel (Ni), ijzer (Fe), of andere metalen en de legeringen kunnen ook worden gebruikt. De combinatie componenten voor een vooraf bepaalde carbide en bindmiddelenfase wordt bedoeld als „rang“.

De classificatie van wolframstaal wordt uitgevoerd volgens ISO-normen. Deze classificatie is gebaseerd op het materiële type van het werkstuk (b.v. de rangen van P, van M, van K, van N, van S, h-). De samenstelling van de bindmiddelenfase gebruikt hoofdzakelijk zijn sterkte en corrosieweerstand.

De basis van wolframstaal bestaat uit twee delen: één deel is de vaste vorm gegeven fase; het andere deel is het metaal plakkend. Het metaal plakkend is over het algemeen een metaal van de ijzergroep, en het kobalt en het nikkel worden algemeen gebruikt. Daarom zijn er wolfram-kobalt legeringen, wolfram-nikkel legeringen, en wolfram-titanium-kobalt legeringen.


 

Rang:

 

GSGrade ISO-Rang Dichtheid (g/cm3) Hardheid (HRA) T.R.S (MPα) Korrelgrootte Geadviseerde prestaties & Toepassing
RX10 K20 14.6-15.0 90~90.5 2200~2400 Middel Hoge hardheid, geschikt voor ruwe bewerking van ijzer, stevig houten, droog houten of non-ferro metaal, ceramische en andere legeringen.
RX20 K30 14.6-15.0 90~90.5 2600~2800 Boete Hoge hardheid, gemakkelijk om zonder hittebehoud worden gesoldeerd. Geschikt voor rozehout, stevig hout, dennenbos, en ander hout met een stamelgebrek.
RX10T K10 14.6-15.0 92.5~93 1800-2000 Ultrafine Hoge hardheid, geschikt voor het beëindigen van ijzer, non-ferro metaal, het ceramische en andere legeren, die van van hardhout, spaanplaat, MDF en HDF semifinishing. Om het zilveren solderen beter te gebruiken.
AB10 K40 13.8-14.2 87.5~88 2800~3000 Ruw Hoge hardheid, moeilijk om tand te breken. Speciaal gebruikt voor vinger die hulpmiddel verbinden.

 

Toepassing van de Bar van het Wolframcarbide

 

1. Metaal het werken, het carbideplaten van het Spatieswolfram voor machinesdraaibank aan machinehss materiaal, Alu, staal, en roestvrij staal, enz.
2. Het houten werken, spaties en de gebeëindigde stevige plaat van het wolframcarbide voor de houten werkende industrie van de steenkuil en mijnbouw.
3. Steen werkend, lege en gebeëindigde stevige van het wolframcarbide plaat voor maalmachine het machinaal bewerken van marmer, graniet, kei, bergsteen, enz.
4. Andere toepassing, zoals de delen van de slijtageweerstand van ponsen de vorm, het meten en het snijden industrie.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Bar van het het Wolframcarbide van de slijtageweerstand voor de Norm van de Kuiliso van de Houtbewerkingssteen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.