• Aangepaste die de Barboete van het Wolframcarbide voor Hittebestendig Legeringsblad wordt opgepoetst
Aangepaste die de Barboete van het Wolframcarbide voor Hittebestendig Legeringsblad wordt opgepoetst

Aangepaste die de Barboete van het Wolframcarbide voor Hittebestendig Legeringsblad wordt opgepoetst

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhuzhou, Hunan, China (vasteland)
Merknaam: Gold Sword

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton die 15 kg per karton verpakken
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: TT
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: Gevormd staafproduct oppervlak: Gepolijst
Maat: Op maat Mark: YD05/YG3X enz.
Hoog licht:

De Staafspaties van het wolframcarbide

,

De rondes van het wolframcarbide

Productomschrijving

Beschrijving:
 
De staaf van het wolframcarbide is een nieuwe technologie en een nieuw materiaal dat hoofdzakelijk in hulpmiddelen productie om metaal te snijden, hout, plastieken vereiste hardheid en slijtageweerstand en de corrosiebestendige producten verwerkende en andere industrieën wordt gebruikt.
 
De producten van het wolframcarbide worden wijd gebruikt als hulpmiddelmateriaal, zoals het draaien van hulpmiddel, malensnijder, planer mes, beetje, boring snijder, enz., voor scherp gietijzer wordt gebruikt, non-ferrometaal, plastieken, chemische vezel, grafiet, glas, steen en het gewone staal, kan ook voor knipsel vuurvast staal, roestvrij staal, hoog mangaanstaal, hulpmiddelstaal en andere moeilijke materialen worden gebruikt dat.
 
Het wolframcarbide om staaf is een wolframstaal om staaf. In eenvoudige termen, een wolframstaal om staaf of een harde legering om staaf. Heeft de ronde bar van het wolframcarbide/staaf hoge hardheid, slijtageweerstand, goede sterkte en hardheid, hittebestendigheid, corrosieweerstand en een reeks uitstekende eigenschappen, vooral zijn hoge hardheid en slijtageweerstand. Zelfs bij 500 ℃ temperatuur, zelf is fundamenteel blijft hetzelfde. Er bedraagt nog zeer hoge hardheid 1000 ℃.

 

 

De harde Legering verspert Spatie of de strook heeft hoge hardheid en de hoge slijtageweerstand, het is een ideale keus aan gebruikt in scherpe soorten hout.

 

Met hoogte - verstrekken de kwaliteits grondstof en de geavanceerde uitrusting, G.S.carbide het carbidestroken van de klanten superieure kwaliteit.

  • Gemakkelijk gesoldeerde, goede slijtageweerstand en hardheid te zijn.
  • De grootte grondstof van de Untrafinekorrel om uitstekende sterkte en hardheid te houden.
  • Beide norm rangschikt en past grootte aan is beschikbaar.


 

Rang:

 

GSGrade ISO-Rang Dichtheid (g/cm3) Hardheid (HRA) T.R.S (MPα) Korrelgrootte Geadviseerde prestaties & Toepassing
RX10 K20 14.6-15.0 90~90.5 2200~2400 Middel Hoge hardheid, geschikt voor ruwe bewerking van ijzer, stevig houten, droog houten of non-ferro metaal, ceramische en andere legeringen.
RX20 K30 14.6-15.0 90~90.5 2600~2800 Boete Hoge hardheid, gemakkelijk om zonder hittebehoud worden gesoldeerd. Geschikt voor rozehout, stevig hout, dennenbos, en ander hout met een stamelgebrek.
RX10T K10 14.6-15.0 92.5~93 1800-2000 Ultrafine Hoge hardheid, geschikt voor het beëindigen van ijzer, non-ferro metaal, het ceramische en andere legeren, die van van hardhout, spaanplaat, MDF en HDF semifinishing. Om het zilveren solderen beter te gebruiken.
AB10 K40 13.8-14.2 87.5~88 2800~3000 Ruw Hoge hardheid, moeilijk om tand te breken. Speciaal gebruikt voor vinger die hulpmiddel verbinden.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Aangepaste die de Barboete van het Wolframcarbide voor Hittebestendig Legeringsblad wordt opgepoetst kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.