• Goede het Carbidebar die van het Eerlijkheidswolfram Proces Gemakkelijk om worden gesoldeerd machinaal bewerkt
Goede het Carbidebar die van het Eerlijkheidswolfram Proces Gemakkelijk om worden gesoldeerd machinaal bewerkt

Goede het Carbidebar die van het Eerlijkheidswolfram Proces Gemakkelijk om worden gesoldeerd machinaal bewerkt

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhuzhou, Hunan, China (vasteland)
Merknaam: Gold Sword
Modelnummer: de bar van het wolframcarbide

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Onderhandelen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton die 15 kg per karton verpakken
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: TT
Levering vermogen: 80000 PCs per maand
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: de bar van het wolframcarbide oppervlak: Gepolijst
Maat: Op maat Functie: Goede Eerlijkheid
Hoog licht:

De Staafspaties van het wolframcarbide

,

Hardmetaal Rods

Productomschrijving

Goede het Carbidebar die van het Eerlijkheidswolfram Proces Gemakkelijk om worden gesoldeerd machinaal bewerkt

 

Inleiding van de Bar van het Wolframcarbide

 

De Bar van het wolframcarbide heeft goede eerlijkheid, uitstekende hardheid, en stabiele hardheid. Het offten van toepassing geweest op metaal en staalknipsel en het machinaal bewerken van proces.

De strook van het wolframcarbide kan voor de scherpe toepassingen van het houtbewerkings andcast ijzer worden gebruikt. Het kan in velen gebied zoals houtbewerking, het machinaal bewerken van vuurvaste legeringen, roestvrij staal, hoog mangaanstaal, voor verwerkingsgietijzer, non-ferrometaal en de bar van de aluminiumsectie, enz. worden gebruikt

 

Het gecementeerde carbide kan ook voor het maken van de Beëindigen-molens/reamers van boorbeetjes worden gebruikt; automobiele speciale snijders, de gedrukte speciale snijders van de kringsraad, motor speciale snijders, horologe speciale snijders verwerken, integrale verticale malensnijder, ernstiger en enz. die Bovendien, zij kunnen ook voor het maken van gecementeerd carbide het stempelen hoofd, kernbar en perforatiehulpmiddelen worden gebruikt.

 

Met hoogte - verstrekken de kwaliteits grondstof en de geavanceerde uitrusting, G.S.carbide Spatie van de Legeringsbars van de klanten superieure kwaliteit de Harde. 

 

1. Gemakkelijk gesoldeerde, goede slijtageweerstand en hardheid te zijn.

 

2. De grootte grondstof van de Untrafinekorrel om uitstekende sterkte en hardheid te houden.

 

3. Beide norm rangschikt en past grootte aan is beschikbaar.

 

De Barvoordeel van het wolframcarbide:

 

1. De inspanningen van meer dan 10 Jaar in het maken hoog - kwaliteit de Harde Spatie van Legeringsstroken en stroken, bijna 8 jaar in het doen van het invoeren en het uitvoeren van zaken.

 

2. Rijke ervaring in rang het onderzoeken, vorm, automatische gesinterde pers, HEUP, oppervlakte het behandelen en kwaliteitscontrole die ontwerpen.

 

3. Wij hebben vele jaren van ervaring in het veroorzaken van de stroken van het wolframcarbide en een brede reputatie in de markt bereikt. Stem in op om het even welk ogenblik met uw onderzoek


 
Traditionele hulpmiddelrangen en gebruiksaanbevelingen

 

ISO-classificatie groeperingscode Teken

Dichtheid
g/cm ³

Hardheid
HRA

Buigende sterkte
≥ MPa

gebruik
K01 Yard05 14.90 93.0 1600 Het wordt speciaal gebruikt voor de verwerking van diverse op nikkel-gebaseerd, op kobalt-gebaseerd, de op ijzer-gebaseerde en wolfram carbide-bevattende self-fluxing materialen van de nevellegering, en kan ook voor de verwerking van van gehard staal worden gebruikt.
K05 YG3X 15.10 91.8 1600 Geschikt om te eindigen, fijne van gietijzer boring, non-ferrometaal, hittebestendige legering en titaniumlegering.
K10 YG6X 14.95 91.5 2300 Geschikt voor het beëindigen van gietijzer, non-ferrometalen, hittebestendige legeringen en titaniumlegeringen.
K20 Yard201 14.89 91.0 2500 Geschikt voor ruwe bewerking aan semi-beëindigt van hittebestendige legeringen en titaniumlegeringen, gietijzer en aluminiumlegeringen.
YG6 14.95 89.5 2000 Geschikt semi-beëindigt en licht-ladingsruwe bewerking van gietijzer, non-ferrometalen en hun legeringen, hittebestendige legeringen, titaniumlegeringen en niet-metalen materialen.
YG8 14.75 89.0 2200 Het is geschikt voor ruwe bewerking van gietijzer, non-ferrometalen en hun legeringen, hittebestendige legeringen en titaniumlegeringen. Het heeft hoge effectweerstand en is geschikt voor ononderbroken en onderbroken knipsel.
M05 YS8 13.90 92.5 1800 Het is geschikt voor het beëindigen van op ijzer-gebaseerde, op nikkel-gebaseerde superalloys en staal met hoge weerstand. Het is ook geschikt voor het beëindigen van gekoeld gietijzer, hittebestendige roestvrij staal, van het hoog-mangaanstaal, van gehard staal en glasproducten.
M10 YW1 13.0 91.5 1600 Geschikt voor semi-beëindigt van roestvrij staal en gemeenschappelijk legeringsstaal.
YW3 12.9 92.0 1800 Geschikt om en semi-beëindigt van roestvrij staal en gemeenschappelijk legeringsstaal te eindigen.
M20 YS2T 14.40 91.5 2500 Geschikt om en semi-beëindigt van roestvrij staal en laag legeringsstaal en op ijzer-gebaseerde legeringen, evenals voor integraal malen van laag legeringsstaal te eindigen.
YW2 12.9 91.0 2000 Geschikt om en semi-beëindigt en licht-ladingsruwe bewerking van roestvrij staal en legeringsstaal te eindigen.
M30 YL10,2 14.50 92.0 2800 Geschikt voor legeringen op hoge temperatuur, hittebestendige legeringen, titaniumlegeringen, enz., vooral voor ruw en semi-beëindigt die van ruimtevaartmaterialen, het intermitterende draaien met verhoogde harkhoek toestaan.
P10 YC10 10.31 92.0 1600 Geschikt om staal te beëindigen en uit gegoten staal, met scherpe snelheid en lage voer lage diepte.
P20 YC201 11.79 91.8 1800 Geschikt semi-beëindigt en licht-ladingsruwe bewerking van staal, gietijzer en roestvrij staal, is het een universeel teken met goede toepasselijkheid.
YS25 13.0 90.5 2200 Speciaal gebruikt voor ruw malen van staal en uit gegoten staal.
YT14 11.40 90.5 1800 Speciaal gebruikt voor semi-beëindigt van staal en uit gegoten staal.
P30 YC330S 12.95 90.5 2200 Speciaal gebruikt voor malen van staal en uit gegoten staal, heeft het goede hardheid en goede effectweerstand, en is de aangewezen rang voor ernstmalen.
P40 YC45 12.75 90.0 2550

Geschikt voor ernstknipsel van staal en uit gegoten staal, kan het voor groot knipsel, ook voor sectiemalen worden gebruikt.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Goede het Carbidebar die van het Eerlijkheidswolfram Proces Gemakkelijk om worden gesoldeerd machinaal bewerkt kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.