• Scherp het Wolframcarbide van de Hulpmiddelendouane, het Solderen het Gemakkelijke Onderhoud van Carbidetussenvoegsels
Scherp het Wolframcarbide van de Hulpmiddelendouane, het Solderen het Gemakkelijke Onderhoud van Carbidetussenvoegsels

Scherp het Wolframcarbide van de Hulpmiddelendouane, het Solderen het Gemakkelijke Onderhoud van Carbidetussenvoegsels

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhuzhou, Hunan, China (vasteland)
Merknaam: Gold Sword

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Karton die 15 kg per karton verpakken
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: TT
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Punt: hardmetalen draaigereedschappen kleur: grijs
Coating: PVD/CVD
Hoog licht:

De legering van het wolframcarbide

,

solderende carbidetussenvoegsels

Productomschrijving

Het gecementeerde carbide heeft hoge hardheid, sterkte, slijtageweerstand en corrosieweerstand. Het is genoemd geworden „industriële tanden“ en in de vervaardiging van scherpe hulpmiddelen, scherpe hulpmiddelen, kobalthulpmiddelen en slijtagedelen gebruikt. Het wordt wijd gebruikt in militair en ruimtevaart. Op het gebied van het machinaal bewerken, metallurgie, olieboring, mijnbouwhulpmiddelen, elektronische communicatie, bouw, enz., met de ontwikkeling van verwerkende bedrijven, stijgt de vraag naar harde legeringen. En de toekomst van high-tech bewapeningsmateriaal productie, vooruitgang in scherp-randwetenschap en technologie, en de snelle ontwikkeling van kernenergie zal zeer de vraag naar high-tech inhoud en de stabiliteit van uitstekende kwaliteit van gecementeerde carbideproducten verhogen.

 

De eigenschappen en het gebruik van gecementeerd carbide

 

Teken ISO-norm

Dichtheid

g/cm ³

Hardheid

HRA

Buigende sterkte

≥ MPa

Korrelgrootte Eigenschappen en bericht gebruik
RX20 K05 14.5 91.2 2100 boete Uitvoerige eigenschappen, hoge hardheid en legeringen met hoge weerstand die wijd op houtbewerkingsgebied worden gebruikt Geschikt voor allerlei houtverwerking, ook voor de verwerking van metaal en non-metal materialen
RX10T K10 14.5 91.8 1800 boete De snijkant is scherp en de slijtageweerstand is zeer goed. Het is gemakkelijk om bij hoge temperaturen te barsten. Het wordt geadviseerd om het lassen van de hoge frequentieinductie of automatische lassenmachine te gebruiken. Het is geschikt voor het knipsel van high-density raad, hoog-vezelraad en particleboards voor houtbewerkingshulpmiddelen. Het is ook geschikt om en semi-beëindigt van gietijzer, non-ferrometalen en legeringen te eindigen.
RX10 K10 14.75 90.5 2200 middel De goede slijtageweerstand en de effectweerstand, weerstandslassen kunnen worden gebruikt. Het wordt gebruikt voor schokbestendig en spijker-bewijs knipsel van droog hout, cork, gemengde hout en cementraad, en is geschikt voor allerlei het vormen van messen in de meubilair verwerkende industrie.
YG6X K10 14.9 90.8 1950 boete Goede schuringsweerstand Het is geschikt om koud hard gietijzer en hittebestendige legering, ook machinaal te bewerken geschikt om gemeenschappelijk gietijzer te beëindigen. Het wordt gebruikt om omhulsel gecementeerde carbidehulpmiddelen en slijtvaste delen te maken.
YG6 K20 14.95 90.5 2000 middel Het heeft goede slijtageweerstand en effecthardheid. Het weerstandslassen kan worden gebruikt, maar de lassentemperatuur zou niet moeten te hoog zijn. Het is geschikt voor de verwerking van gewone scherpe houten zagen, de profielen van het gietijzeraluminium en koperstaven.
YG8 K20 14.80 89.5 2000 middel Het heeft goede slijtageweerstand en effecthardheid. Het weerstandslassen kan worden gebruikt, maar de lassentemperatuur zou niet moeten te hoog zijn. Het is geschikt voor de verwerking van non-ferrometaalprofielen, droge hout, cork en hardwarehulpmiddelen. Geschikt om gewone zaagtand te maken, kan het ook worden gebruikt om slijtagedelen, algemene gaten en metaalverwerking te maken.
YG8Ak K20 14.75 90.0 2200 middel De de slijtageweerstand en hardheid zijn goed, kan het weerstandslassen worden gebruikt, maar de lassentemperatuur zou niet moeten te hoog zijn. Geschikt voor de verwerking van hardhout en gewoon hout
YG8C K30 14.75 88.5 2300 dik Goede effecthardheid Geschikt voor kunstmatig marmeren, gemeenschappelijk hout met onkruid, onkruid en struikgewas.
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Scherp het Wolframcarbide van de Hulpmiddelendouane, het Solderen het Gemakkelijke Onderhoud van Carbidetussenvoegsels kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.