Voordelen van de matrijzen van het wolframcarbide

September 15, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van de matrijzen van het wolframcarbide

De Matrijs van het wolframcarbide

Het wolframcarbide heeft prestaties tussen de hulpmiddelen en de bouwmaterialen tussen keramiek en het hoge snelheidsstaal, heeft algemene prestaties van hoge hardheid, met hoge weerstand, hoogte - dichtheid, corrosieweerstand, oxydatieweerstand op hoge temperatuur en lage coëfficiënt van uitbreiding. Zijn levensverwachting is tien keer of zelfs meerdere keren over staal. Is de algemeen gebruikte matrijs van het wolframcarbide koude rubriekmatrijs, tekeningsmatrijs, hexagonale matrijs, spiraalvormige vorm, enz., wordt de matrijs van het Wolframcarbide zeer wijd gebruikt in de vormindustrie. En de industrie gebruikt over het algemeen het kobalt van het wolframcarbide.

Het wc-Co gecementeerde Wolframcarbide is een nieuwe krachtige techniekmaterialen. Het directe gebruik van het afgewerkte product na het sinteren van legering wordt wijd gebruikt in vormen, hulpmiddelen, die hulpmiddelen en slijtvaste, corrosiebestendige delen en andere gebieden meten. De gevonden studie, WC-de legering van Co kan versterkte hitte zijn, is het versterkte samengestelde handvatleven van F-de matrijs van het wolframcarbide vier keer zonder thermische behandeling, is 50 keer van origineel de staalvorm, technologie, heeft een significant economisch voordeel.

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van de matrijzen van het wolframcarbide  0

laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van de matrijzen van het wolframcarbide  1

Voordelen van de matrijzen van het wolframcarbide

1.tungsten-het carbide met hoge hardheid, hoge slijtageweerstand en hoge rode hardheid, bij 550 ℃ handhaaft nog meer dan 56HRC-hardheid;
2.Has een hoge modulus van elasticiteit, over het algemeen is (4 ~ 7) × 104kg/mm2, en uitstekende starheid bij kamertemperatuur;
3.Have een hoge samenpersende strengthwhich is groter dan 6000MPa;
4.Have goede weerstand tegen oxydatie en corrosieweerstand, zure weerstand, niet gemakkelijk geoxydeerde alkaliweerstand en op hoge temperatuur;
5.Has een lage coëfficiënt van thermische uitbreiding, geschikt voor productiehoogte, precisie, scherpe matrijs.

De matrijzen van het wolframcarbide kunnen in vier categorieën volgens gebruik worden verdeeld:

1.Tungsten-carbideaambeeld
2.Tungsten-de matrijzen van de carbidetekening (dergelijke die vormen van de overgrote meerderheid van de matrijs van het wolframcarbide rekenschap worden gegeven.)
3.Cold rubriek, koud ponsen die, die en matrijzen vormen vormen
4.Non-magnetische matrijs
5.Hot de matrijs van het wolframcarbide

Verscheidene kwesties om te overwegen wanneer het ontwerpen van de matrijs van het wolframcarbide

1.Selected deelvoorwerp. Het moet een een hoge opbrengst, een goede structurele vorm, een kwaliteit en een dimensionale nauwkeurigheid om aan de vereisten dik te voldoen, blanking deel en andere kenmerken hebben.
2.Rational gebruik van wolframcarbide. Voor zeer waarschijnlijk om op de delenbehoefte aan analyse indien nodig te dragen, zouden al bodem en het bovenleer van matrijs wolframcarbide moeten gebruiken. In sommige gevallen, zoals de structureel zwakke verwerking van de stempelmoeilijkheid of nog vast, kunt u een redelijk hulpmiddelstaal en een gecementeerd die carbide gebruiken in combinatie wordt gebruikt zodat de het vormvervaardiging en gebruik het redelijkst en economisch moeten zijn.
3.Convex en concave vormstructuur. In de matrijs van het wolframcarbide stonden de verwerkingsvoorwaarden toe, het mozaïekstructuur van het wolframcarbide economischer, gemakkelijk te verwerken en gemakkelijke reparaties in de algemene structuur van materialen en verwerking.

Van de de matrijzenoppervlakte van het wolframcarbide de wijzigingstechnologie

1.A stevige de infiltratietechnieken van het wolframcarbide. De infiltratie in het stevige die element is in de vorm van poeder of deeg op de basislegering met een laag wordt bedekt, en in de hete staat verspreid, moet de matrijslegering om een laag van de oppervlakteverspreiding te vormen het gewijzigde doel bereiken. Daardoor verhogend de hardheid en het de matrijzenleven van het wolframcarbide.
2.Tungsten-carbideionenimplantatie. De ionenimplantatie voor carbidematrijs, kan hun tribological eigenschappen verbeteren. Na de vorming van de injectie van de legerings tussenliggende stikstof, kunnen de punttekorten, dislocatienetwerken, zijn micro-hardness, mechanische eigenschappen en duurzaamheid verbeteren.
3 de technologie van de de oppervlaktedeklaag van het wolframcarbide. De technologie van de oppervlaktedeklaag wordt ontworpen om slijtvaste, hittebestendige, corrosiebestendige en het solderen prestaties te verbeteren en is nieuwe technologieën om de coëfficiënt van wrijving te verminderen.

De matrijs van het wolframcarbide is een modern de industrie onontbeerlijk materiaal. Met de ontwikkeling van high-tech, vele delen en producten door more and more te snijden die door de matrijzendelen van het wolframcarbide worden vervangen, zodat potentieel van de de matrijzenmarkt van het wolframcarbide.